Keuruun kaupungin vuokra-asunnot

Vapaita ja vapautuvia Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitoksen asuntoja löytyy osoitteesta https://www.vuokraovi.com/vuokra-asunnot/Keuruu Asuntoja poistetaan sivustolta sitä mukaa, kun uusi sopimus asuntoon on tehty. Sivustolla voi siis olla sellaisiakin asuntoja, joita on jo tarjottu eteenpäin, mutta uutta sopimusta niihin ei vielä ole tehty.

Sivustolta pääset myös tekemään sähköisen asuntohakemuksen. Hakemuksia käsittelemme päivittäin ja asuntosihteeri on hakijaan tarvittaessa yhteydessä, joten muista jättää hakemukseen myös sellaiset yhteystiedot, josta sinut parhaiten tavoittaa.

Mikäli juuri sinulle sopivaa asuntoa ei sivustolta juuri nyt löydy, kannattaa kuitenkin asuntohakemus tehdä. Vapaiden asuntojen osalta tilanne saattaa muuttua hyvinkin nopeasti.

Keuruun Vuokra-asunnot

Keuruun Vuokra-asunnot tarjoaa vuokralle omistamiaan vuokra-asuntoja, jotka ovat kerros- ja rivitaloissa Keuruun ja Haapamäen taajamissa. Näiden lisäksi vuokraamme myös kaupungin omistamia yksittäisiä asunto-osakkeita keskustan tuntumasta sekä Haapamäeltä ja Liesjärveltä.

Yhteystiedot

Toimiston aukioloajat

Ma – ti klo 9 – 15
Ke – to klo 12 – 15
Pe klo 9 – 15


Keuruun Vuokra-asunnot Liikelaitos
Postiosoite Multiantie 5, 42700 Keuruu
Sisäänkäynti kaupungintalon pääovista
puh. 0207 738731

Asuntosihteeri
0400 549 643

Asuntopäällikkö
0400 542 265

Toimisto
0207 738 731

Sähköposti: vuokra-asunnot(at)keuruu.fi